Werkwijze

Hieronder hebben we zo kort en duidelijk mogelijk omschreven hoe het ontwerpen en bestellen van een kaartje in z'n werk gaat. Mocht je echter na het lezen nog vragen hebben, bel of mail ons dan gerust, we helpen je graag verder!

Een kaartje uit de standaardcollectie

Heb je een leuk kaartje gevonden? Vul dan even ons contactformulier in met wat je graag zou willen bestellen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op en zorgen dat de bestelling klaargemaakt wordt voor jou! Wij raden aan om minstens 2 maanden voor de uitgetelde datum je kaartjes te bestellen, zo is er voldoende tijd om alles zorgvuldig klaar te maken en voor te bereiden. Nadat je je bestelling geplaatst hebt, ontvang je van Loekadoe een bevestiging per mail.

Aanpassingen inbegrepen bij het opmaken van het kaartje: kleuraanpassingen, achtergrondpatroon, wisselen van lettertype

Een kaartje op maat

Helemaal zelf het geboortekaartje voor jullie kindje ontwerpen? Neem dan gewoon even contact met ons op, we helpen je graag verder!

Wat kost een kaartje ontwerpen nu?

Standaardcollectie:
Ontwerp, afwerking en aanpassingen: € 45
Aanpassingen inbegrepen: kleuraanpassingen, achtergrondpatroon, wisselen van lettertype.
Drukkerskosten worden berekend aan de hand van het aantal en formaat.

Kaartje op maat
Ontwerp, opmaak, afwerking en aanpassingen: € 120
Inbegrepen: 3 correctierondes, 1 papieren proefdruk
Drukkerskosten worden berekend aan de hand van het aantal en formaat.

De op maat gemaakte kaartjes kunnen nadien ook besteld worden door andere klanten. Wens je toch volledige exclusiviteit op jullie kaartje zodat het een uniek kaartje blijft? Hiervoor betaal je een meerprijs van € 150.

Kindje geboren? Proficiat!

Van zodra je kindje geboren is, stuur je ons een sms op 0499 10 31 84 met de voornaam en familienaam, geboortedatum, gewicht, lengte,... Ik bevestig je ook even per sms dat wij alles goed ontvangen hebben. De kaartjes worden dan klaargemaakt en zo snel mogelijk gedrukt.

Afhankelijk van het tijdstip zijn de kaartjes diezelfde dag of de dag erna gedrukt.

Anders dan bij andere firma’s komen wij indien de afstand het toelaat en jullie dit natuurlijk wensen graag bij jullie thuis of in het ziekenhuis het hele geboorte-pakket afleveren. Zo hoeven jullie je nergens zorgen over te maken. Natuurlijk kan je ook, indien je dit wenst, alles zelf komen afhalen in Herselt.

Indien we het verzenden in een postpakket komen de verzendkosten op de offerte te staan.

Voor levering in Nederland worden de kaartjes de eerstvolgende werkdag gedrukt en opgestuurd en mag je na het versturen van je sms 3 dagen rekenen voor het in ontvangst nemen van je pakket.

Proefkaartje aanvragen

Is je kaartje helemaal naar wens en wil je graag weten hoe het er op papier uitziet? Bestel dan een proefdruk en je weet precies hoe jullie kaartje er straks uit zal zien. Na elke aanpassing krijg je een digitale proefdruk via mail toegestuurd maar we raden op het einde toch een digitale proefdruk aan omdat kleuren op het scherm zich wel eens anders voordoen dan op papier en zo ben je zeker van je gekozen ontwerp. De prijs van een proefdrukje bedraagt 10 euro.

Kiezen voor een andere drukker

Kies je liever voor een drukker dichterbij huis? Dat kan!

Je kan ook enkel het ontwerp bij ons aankopen. Voor een ontwerp uit de standaardcollectie komt dit op € 55, voor een kaartje op maat is dit € 135.